Visionen

"Vi ska bli det ledande investmentbolaget som fyller luckan mellan småsparare och etablerade investerare på marknaden."

Kort om oss

Victoria Invest AB grundades år 2019 och är ett onoterat publikt investmentbolag med huvudkontor i Malmö.

Ledningsgruppen utgörs idag av VD, Styrelseordförande, Affärsområdeschef samt Head of Investments.
Medarbetarna har mångårig erfarenhet av Nordiska aktiemarknaden och i synnerhet av Svenska småbolagsaktier. Analyser, due-diligence och företagsbesök utförs löpande bland dessa bolag för att kvalitetssäkra framtida investeringar.

Alexander Huhtinen

Styrelseordförande

Grundaren Alexander har lång erfarenhet av både försäljning och ledarskap inom finansbranschen och har haft olika roller inom investmentbolag i Skandinavien. Med sin erfarenhet har han ett brett kontaktnät inom branschen.

James Roselin

Verkställande direktör

James har över 15 års erfarenhet av försäljning och affärsstrategi på den skandinaviska samt amerikanska marknaden. James har haft flera betydande roller inom investmentbolag i Skandinavien.

Mergim Mikullovci

Affärsområdeschef / Ledamot

Mergim har mångårig erfarenhet av försäljning med ledande befattningar från företagssektorn och har arbetat hos Victoria Invest sedan starten 2019.

Mikael Borgström

Marknadschef

Mikael är ansvarig för många av våra investeringar samt att hitta nya spännande bolag och har mer än 20 års erfarenhet från finans och företagssektorn, M&A, kapitalanskaffning och omstruktureringar i ett antal jurisdiktioner. Universitetsutbildad i USA och har tidigare bott i bl.a Saudi Arabien, UAE, Singapore och Malaysia.

Vill du veta mer om oss?

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer en av våra medarbetare till er.

Vårt kontor

Hans Michelsensgatan 2
211 20 Malmö

Öppettider

Mån-Fre: 10:00 – 17:00
Lör-Sön: Stängt

Följ oss